2014/10/21

LAKY NA NEHTY MISS SPORTY LASTING COLOUR


Krásný zbytek dne Vám všem,

v dnešním článku se zaměříme na značku Miss Sporty. Přesněji na její laky na nehty z řady Lasting Colour. V této řadě můžete najít pestrou škálu odstínů, z které si vybere určitě každý. Já vlastním odstín číslo 505 (tmavě fialový), 544 (světlý tyrkysový), 251 (hnědý metalický) a 400 (rudý).
Laky mě zaujaly nejen svými barvami, ale hlavně nízkými cenami. Sedmi mililitrová lahvička stojí kolem 39 Kč.

Laky slibují lesk a výdrž až deset dní. S tím, že se nehty po nanesení laku krásně lesknou musím souhlasit, ale deset dní bez oloupání nevydrží. I přesto ale mají vzhledem ke své ceně slušnou výdrž - kolem pěti dní. 

Aplikace je velmi jednoduchá - díky konzistenci a širokému kartáčku se lak snadno a rychle nanáší. I přesto že není rychleschnoucí, tak poměrně rychle zasychá.

Pro výraznější barvu a lepší krytí doporučuji nanášet ve dvou vrstvách. Můj nejoblíbenější a nejčasněji používaný odstín číslo 251 kryje už při první vrstvě. Bohužel ale dělá pruhy po nanášení štětečkem - toho si můžete všimnout i dole na fotce. Ostatní odstíny tohle nedělají a na nehtech vypadají krásně sjednoceně.

Na fotkách si můžete prohlédnout jak vypadají laky na mých nehtech.

505
544
251
400

Jaký odstín se Vám nejvíce líbí? A jaká je Vaše oblíbená značka laků na nehty? :-)

 Denisa

1 komentář:

  1. Na laky od Miss Sporty také nedám dopustit. Za tu cenu udělají celkem parádu a vydrží toho s top coatem celkem dost. :)

    OdpovědětVymazat