2015/03/14

EBELIN ČISTIČ ŠTĚTCŮ

Ahoj všichni,
dnes pro Vás mám krátkou recenzi na čistič štětců od značky Ebelin. :-)

K vánocům jsem dostala sadu štětců od Petra Lovely Hair se kterými jsem velice spokojená. Jsou to mé jediné štětce které vlastním. A protože je používám úplně každý den, dávám jim pořádně zabrat. Proto jsem pro ně sháněla nějaký levný dostupný čistič se kterým bych je jednoduše vyčistila a nemusela je zbytečně namáčet ve vodě a mýt šamponem.
Naštěstí se nedávno v DM drogeriích začal prodávat čistič na štětce od značky Ebelin za pouhých 90 korun. Bohužel v mém bližším okolí tato drogerie není, a proto jsem si ho pořídila až nedávno při cestě do Prahy.


Teď už k samotné recenzi. Klasicky jako vždy začnu balením, které se mi líbí vzhledově a vyhovuje mi i z praktické stránky. Má plastový obal s pumpičkou, kterou jednoduše čistič na štětce nastříkáte. Poté ho necháte chvíli působit, otřete do ubrousku a štětec necháte uschnout. Je to vážně jednoduché. :-)

Musím uznat, že štětce na pudr a oční stíny vyčistí krásně. Ale bohužel se štětcem na make-up si tak dobře poradit nedokáže. A proto ho musím stejně jako dříve jednou za čas umýt šamponem a vodou.

Další nevýhodou je jeho vůně, která vydrží na štětci po vyčištění dlouhou dobu. Mě osobně tato vůně nevadí, ale nemusí vyhovovat každému.

A na závěr si můžete prohlédnout složení, které by mohlo vadit někomu s citlivou pletí, protože obsahuje některé alergeny.

I přes pár nedostatků bych tento výrobek zhodnotila kladně. A určitě bych ho doporučila všem z Vás, které nebaví dlouhé čistění štětců a hledáte něco rychlého a jednoduchého.

Do komentářů mi můžete napsat co používáte Vy na čištění štětců. :-)

Denisa

2 komentáře:

  1. Už jsem na něj také koukala a četla jsem na něj dobré ohlasy, ale mě prostě nějak stačí to fakt vymýt tím šamponem. Respektive, nějak pravidelě myji hlavně ten na makeup, ostatní zas až tolik nepoužívám, takže je hlavně vyprašuji a jednou za čas vymyji také vodou :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je lepší mýt je klasicky vodou a šamponem.. Ale pokud nemám čas a potřebuju použít štětec, který je právě špinavý, tak se tenhle čistič hodí. :-) Rychle ho vyčistí a také nemusím čekat než štětec uschne, což mi dost u mytí vodou vadí.
      Denisa

      Vymazat