2015/04/24

NEW IN (DUBEN 2015)

Krásný páteční večer,
dnes tu pro Vás mám další článek s novinkami, které jsem si za uplynulou dobu pořídila. Přijde mi, že poslední dobou jsou všechny naše články o tom, co nového jsme si koupili. Doufám, že Vám to ale nevadí, a že Vás tyto články pořád baví a třeba se v nich i dozvíte co stojí za to si pořídit a co naopak ne. :-)

Pepco kabelka - 179 Kč
V Pepcu najdete opravdu krásné věci za skvělé ceny. Bohužel s kvalitou jsou na tom o něco hůře, a tak musíte počítat s tím, že Vám moc dlouho nevydrží. Mě se hned po prvním nošení z kabelky začala loupat černá barva, což mě ani tak moc u této značky nepřekvapilo. 

Boty - 499 Kč

Košile - 369 Kč
Tato džínová košile s krajkami je skvělým kouskem právě na jaro. Proto jsem ráda že jsem na ní v obchodě narazila a pořídila si jí. 

Pepco náramek - 49 Kč
Značka Pepco opět nepřekvapila svou kvalitou. Hned po tom co jsem si náramek nasadila na ruku se mi u něj rozbilo zapínání. :-D Naštěstí mám doma jedno náhradní, a tak mu můžu dát druhou šanci.
Kik náušnice - 25 Kč
Kik prstýnky - 25 Kč

Mixa 24h lehký vyvažující hydratační krém pro normální a smíšenou pleť - 169 Kč
Krém od Mixy jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. A proto když mi došel můj oblíbený od značky Garnier, hned jsem běžela do drogerie právě pro tento. Zatím musím uznat, že mi skvěle vyhovuje. Na pleti nelepí a poměrně rychle zasychá, což se hodí hlavně po ránu, když pospíchám a potřebuji mít krém co nejdříve zaschlý, abych mohla použít make-up.

Garnier Essentials oční krém s výtažkem z hroznového vína pro všechny typy pleti - 119 Kč
Krém na oči jsem chtěla také dlouho vyzkoušet. Hledala jsem nějaký z drogerie, který by byl cenově dostupný a byl určený pro mladší pleť. Krémy od Garnier mám moc ráda, a tak jsem si řekla že od nich vyzkouším i tento. Poměrně hezky hydratuje a jeho největší plus vidím v tom, že krásně rozzáří oční okolí a zmírní kruhy pod očima.

Dermacol odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť - 75 Kč
Produkty od Dermacolu mám ráda a nikdy jsem s nimi problém neměla. Proto mě překvapilo, když jsem poprvé použila toto odličovací mléko a pleť mě po něm začala pálit a štípat. Podle toho co jsem si poté přečetla v recenzích na internetu nejspíš nejsem jediná komu se to stalo. 

Ellie micelární voda pro všechny typy pleti - 69 Kč
V drogerii Teta se objevily nové výrobky od značky Ellie, od které mám tělový krém a výborně mi vyhovuje. A protože mi došla micelární voda, řekla jsem si že zkusím právě tuhle. Bohužel na pleti dost lepí a vůbec neodlíčí. 

Palmolive Naturals sprchový gel orchidej - 49 Kč
Palmolive Thermal Spa Mineral Massage sprchový gel - 40 Kč
Sprchové gely od Palmolive Naturals jsou ty nejlepší, které jsem zatím vyzkoušela. Proto když jsem v drogerii viděla řadu Thermal Spa musela jsem ji vyzkoušet. Sprchový gel obsahuje aloe vera a částečky z mrtvého moře, které by měly pleť masírovat a působit i jako peeling. Musím uznat že se Palmolive tento sprchový gel hodně povedl a používám ho poslední dobou pořád (což potvrzuje i to, že už je půlka balení pryč). Pleť mám po něm krásně jemnou a hydratovanou.
Schauma Kratin Strong šampon - 45 Kč
Schauma Silver Reflex šampon - 50 Kč

Miss Sporty Lasting Colour 485 - 39 Kč
Ellie odličovací tampony 100% bavlna - 29 Kč

Schwarzkopf Color Mask 1010 - 139 Kč

Kik organizér na šperky - 79 Kč

To je z dnešních novinek vše. Do komentářů mi určitě napište co jste si tento měsíc koupili Vy nebo jaký z výše uvedených produktů jste vyzkoušely a jak jste s ním byly spokojené. Také mi můžete napsat jestli se Vám tyto druhy článků líbí nebo jestli máte raději recenze. :-)

Denisa

8 komentářů:

  1. Tú micelárku Ellie som si kúpila tiež, celkom ma zaujala tá značka, je taká nová, tak uvidíme. A Palmolive Orchidea vonia krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny sprcháče od Palmolive mají krásnou vůni. :-) Jinak značka Ellie mě také zaujala a to především její cenou. Chtěla bych od ní vyzkoušet více produktů, i když zrovna s touto micelárkou jsem spokojená nebyla.
      Denisa

      Vymazat
  2. Moc pěkné věcičky. :-) Boty jsou úžasné. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krém na oči od Garnier, je skvělý, byl to můj první oční krém, abych se to naučila opravdu používat denně :)

    Zvu tě na soutěž :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je to můj první oční krém a je vážně super. :-)
      Denisa

      Vymazat
  4. Super věci sis koupila. Strašně se mi líbí ta košile :) Uvítala bych recenzi na krém od Mixi :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat