2015/04/19

SPOTŘEBOVANÉ PRODUKTY II.

Krásnou slunečnou neděli Vám všem, 
dnešní článek bude po dlouhé době o mých spotřebovaných produktech. Tentokrát jich není tolik jako v předchozím článku (Spotřebované produkty I.). I přesto doufám že se Vám článek bude líbit. :-)

Lirene micelární voda na obličej a oči 3v1
Moje první micelární voda kterou jsem si koupila byla právě tato od Lirene. Dříve jsem jí používala pořád. Make-up odlíčila poměrně dobře, ale pleť po ní nepříjemně lepila. Proto jsem si po čase pořídila micelární vodu od Mixy a tuto bych si už znovu nekoupila.

Nivea Creme
Nivea Creme zná snad každý. Je to nejoblíbenější a nejprodávanější krém od této značky. Je dost hutný, a proto se hodí spíše na suchou pokožku. Já jsem ho používala především v zimě na ruce a na nohy, které krásně hydratoval a zjemnil. Momentálně si ho ale znovu nekoupím, protože mám doma spoustu jiných krémů, které musím spotřebovat.

Got2b Guardian Angel ochranný sprej před teplem
Vlasy si žehlím skoro každý den, a proto se snažím pokaždé použít tento sprej na ochranu vlasů. Krásně voní a vlasy jsou po něm déle rovné. Nesmí se ho použít moc, jinak vlasy slepí a zmastí. 

Garnier Fructis Fruity Passion posilující šampon pro normální až suché vlasy
Tento šampon je momentálně můj nejoblíbenější. Neobsahuje silikony. Vlasy jsou po něm krásně nadýchané a objemné. Nejvíce se mi na něm ale líbí jeho ovocná vůně, která ve vlasech vydrží dlouho po umytí.

Schauma Silver Reflex šampon
Šampon Silver Reflex používám většinou jednou za týden. Stačí ho na vlasech nechat jen několik vteřin a potom smýt. Vlasy krásně zesvětlí a zbaví je žlutého nádechu. Navíc také neobsahuje silikony.

Schwarzkopf Color Mask 1010
Barvu Color Mask používám už několik let. Pokud chcete začít s barvením vlasů, určitě Vám tuto barvu doporučuji. Aplikace je rychlá a jednoduchá. Vlasy obarví na hezkou přirozenou blond bez žlutého nádechu. 

Syoss Keratin Hair Perfection šampon pro suché poškozené vlasy
Šampon slibuje silnější a zdravější vlasy, což podle mě splňuje. Bohužel se mi ale po něm vlasy rychleji mastili a byly bez objemu.

Batiste Original suchý šampon
Suchý šampon moc často nepoužívám. Když ho ale potřebuji, sáhnu právě po tomto od Batiste. Je ve spreji, takže se jednoduše aplikuje. Nezanechává bílé skvrny na vlasech. Navíc má krásný obal a hezky voní.

Používáte také některý z výše uvedených produktů? Co na ně říkáte Vy? :-)

Denisa

10 komentářů:

  1. Já používám šampón od syossu, ale musím ho střídat i s jinými, protože mi dost mastí vlasy .. :(

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi zatím všechny šampony od Syossu dost mastily vlasy. Proto teď raději používám šampony bez silikonů, které vlasy tolik nezatěžují. :-) I když je pravda, že po nich nevypadají zase tak hezky jako když používám šampon se silikony. :-/
      Denisa

      Vymazat
  2. ten sprej Got2b jsem používala taky, byl super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím všechny spreje od Got2b které jsem vyzkoušela mi vyhovovaly. :-)
      Denisa

      Vymazat
  3. Barva na vlasy je super. Také jsem ji kdysi používala. Nejvíc se mi líbilo to pohodlné nanášení. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta aplikace se mi na ní také líbí nejvíc. Už dlouho chci vyzkoušet jinou barvu, ale vždycky v obchodě sáhnu znova po téhle. :-)
      Denisa

      Vymazat
  4. ty šampony miluju hlavně ten fructis ten tak luxusně voní a ten na žluté žluté tony mám taky a je dobrý ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba jsou super. :-) Jinak ta vůně je vážně krásná. :-)
      Denisa

      Vymazat
  5. Líbí se mi snad všechny výrobky na vlasy. Zatím jsem z nich použila sprej na ochranu proti teplu a byla jsem spokojená. Batiste mám ráda v růžovém obalu (ne kvůli barvě :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten růžový jsem zatím neměla. Ale časem bych chtěla vyzkoušet i jiné druhy. :-)
      Denisa

      Vymazat