2015/05/02

RANDOM PHOTOS I.

Krásný víkend Vám všem, 
dnes tu pro Vás mám článek plný fotek, které se mi za poslední dobu nashromáždily v mém foťáku. Není jich sice moc, ale i tak doufám že se Vám budou líbit. Příště se jich pro Vás budu určitě snažit nafotit více. :-)


Poslední dobou moje nejoblíbenější snídaně: řecký jogurt, banán, mandle, kokos a černý čaj s citronem.

K večeři si nejraději dělám omelety. Tuto jablečnou jsem zkoušela poprvé a musím říct, že byla výborná.

Po dlouhém dni ve škole jsme si s Lídou zašly do kavárny. :-)

Západy slunce fotím nejraději a tvoří většinu mých fotek. Uvidíte je nejspíš v každém mém random článku. :-D

Tyto produkty jsou mé nejoblíbenější a používám je na běžné líčení do školy. Občas vynechám stíny nebo rtěnku, ale štětce od Petralovelyhair a makeup od Rimmelu používám pokaždé.

Laky od Miss Sporty mám moc ráda. Mají krásné barvy a na nehtech vydrží opravdu dlouho. Tento růžový používám poslední dobou nejčastěji.

Po dlouhé době jsem byla minulý měsíc na hokeji, kde hrálo Česko proti Slovensku.

A na závěr jedna fotka z mého instagramu. :-)

To by bylo pro dnešek všechno a v některém z příštích článků se můžete těšit na další random fotky, tentokrát od Lídy. :-)

Denisa

4 komentáře:

  1. Ten modrý lak od MS, vypadá skvěle :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi moc líbí. U jiné značky jsem takovou krásnou barvu neviděla. :-)
      Denisa

      Vymazat
  2. Milá Denčo (a Lído), máte opravdu nádherný blog, až se za ten svůj vlastní stydím :3. Kvalitní obsah, fotky, to se hned pozná ;). Akorát nad čím teď hooodně přemýšlím, tak mi vrtá hlavou, jestli Vás občas nepotkávám, pokud jste z toho města, ve kterém jste zašly do kavárny posedět - tu dost často navštěvuji, proto mě napadlo, jestli jsme se neviděly a je to milé překvapení zjistit, že i někdo další tady bloguje. Vám přeji mnoho úspěchů v blogování, podle článků co jsem četla máte opravdu široký rozhled o kosmetice a tak. Co se týče toho modrého laku, taky ho vlastním a nemůžu si ho vynachválit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkujeme, jsme rády že se ti náš blog líbí :-) určitě se za ten tvůj stydět nemusíš ;-) opravdu je možné že jsi nás někdy potkala, my tam také chodíme dost často :-)
      Denisa

      Vymazat