2015/06/12

Giordani Gold Makeup

Krásný den Vám všem,
po dlouhé době se zase ozývám, ve škole to teď bylo hektické a vůbec nic jsem nestíhala. Naštěstí už je pátek a já zase můžu dělat to, co mě baví! Dnes Vám chci představit můj oblíbený makeup od značky Oriflame. 

 Celý vzhled makeupu se mi líbí, skleněná dózička dodá makeupu eleganci. Balení je šikovné v tom, že nemusíme pumpičku po každém otevření zavírat víčkem, ale stačí pootočit praktickou pumpičkou.
Makeup mám v nejsvětlejším odstínů, tedy Porcelain. Tento odstín mi vyhovuje a to nejsem žádná bledule, ale na léto si vždy koupím tmavší odstín.


Na makeupu se mi nejvíce líbí konzistence, která není příliš hutná a makeup je tudíž lehký. Nemám totiž ráda hustě nanesené vrstvy makeupu, jelikož vytváří nevzhlednou pleť.
Makeup má projasňovat pleť, dále obsahuje hydratační systém, který zajišťuje zvláčnění a pomáhá preventivně bránit vzniku jemných linek spojených se suchou pletí.
Sama musím potvrdit, že makeup je lehký, hydratační. Další plus makeupu je krásný odstín, který vypadá na pleti přirozeně. Od makeupu nečekejte žádné velké krytí, jelikož makeup je lehký, tudíž je jeho krytí střední až lehčí. Pleť krásně sjednotí a nevysušuje. Ráda tento makeup používám, když je venku teplo, protože na sebe nemusím plácat husté makeupy. 

Určitě všem můžu doporučit tento makeup, který si u mě získal oblibu. Tento makeup jsem pořídila za 250 Kč, zde si můžete prohlédnout jeho další odstíny, či informace, které by Vás zajímali. Budu ráda, když mi do komentáře napíšete, jaké jsou Vaše zkušenosti s tím to makeupem. 

Lída

5 komentářů:

  1. Tento jsem jeste nezkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle makeup je skvělý, taky jsem ho měla :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte som o ňom nepočula ale vyzerá dobre.
    http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/06/letna-nadielka-pre-citatelky-ga.html

    OdpovědětVymazat