2015/06/20

HAUL Z INTERNETOVÝCH ESHOPŮ

Krásnou sobotu Vám všem,
dnes bych Vám chtěla ukázat co jsem si za poslední dobu pořídila, tentokrát ale přes internet. Nakupovala jsem ze dvou eshopů, a to z krasa.cz a topbatohy.cz. Co všechno jsem si objednala si můžete prohlédnout dole v článku. :-)

www.krasa.cz


Eucerin vysoce ochranný krém na opalování obličeje SPF 30
245 Kč
Protože mě na začátku července čeká dovolená u moře, nutně jsem si potřebovala pořídit nějaký kvalitní krém na obličej s vysokým ochranným faktorem. Tento mě zaujal hned na první pohled. Je pro suchou a atopickou pleť a má SPF 30. Navíc jsem ho získala za skvělou cenu, protože na něj byla sto korun sleva.

Eucerin plážová taška
Tuto plážovou tašku jsem dostala k nákupu zdarma. Je velká, prostorná a z kvalitního materiálu. Myslím si, že jí určitě v létě využiji.

Garnier Ambre Solaire mléko na opalování Golden Protects SPF 30
209 Kč
Další co jsem si objednala je tento opalovací krém od Garnieru z řady Ambre Solaire s SPF 30. Krém je lehký a snadno se roztírá. Obsahuje malé třpytečky, které se na sluníčku krásně lesknou. Jen mi trochu vadí jeho parfemace, která je dost silná. 

Garnier Ambre Solaire 1 Week Glow tónovací samoopalovací krém na obličej
Další dáreček který jsem dostala k nákupu je tento samoopalovák na obličej od Garnieru. Můžete ho zdarma získat i Vy, pokud si z eshopu koupíte nějaký produkt z řady Ambre Solaire. Zatím nemůžu říct jaký je, protože jsem ho nevyzkoušela. 

Mixa 2-fázový odličovač očí
119 Kč
Značku Mixa mám moc ráda a velice mi vyhovuje. Stejně tak je to i s tímto odličovačem, který je skvělý. Protože je 2-fázový, dokáže hravě odlíčit i voděodolnou řasenku nebo linky.

Dermacol Make-up Cover 209
142 Kč
Tento make-up je pro mě na léto nezbytností. Je voděodolný a krásně kryje, takže dokáže zamaskovat i větší nedokonalosti. Recenzi na něj už jsem na blogu psala a můžete si jí přečíst tady - Recenze Dermacol Make-up Cover.

Vzoreček omlazujícího kaviárového denního krému Dermacol Gold Elixir


www.topbatohy.cz


Batoh Nationality Bag Gray Green
499 Kč
Dlouho jsem sháněla nějaký hezký vzorovaný barevný baťůžek a konečně jsem na jeden takový narazila. Tento týden jsem byla se školou na vodě a tak jsem ho rovnou vzala sebou. Je prostorný a vešlo se mi do něj spoustu věcí. Bohužel je ušitý ze slabšího materiálu, a proto jsem se trochu bála, aby tu zátěž vydržel. Naštěstí se s ním nic nestalo.
Jediné co mi na něm vadí je to, že se trochu barevně i vzorově liší od obrázku, který byl na eshopu. Což si samy můžete prohlédnou na stránce, kde jsem ho objednávala - topbatohy.cz.


To by bylo z mých internetových nákupů vše. Znáte i Vy tyto dva eshopy? :-)

Denisa

7 komentářů:

  1. Mixu mám také ráda, mám od ní krém na mastnou pleť a super :) Na krasa.cz nakupuji docela často :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá taška z Eucerinu je krásna, už som mala na jazyku, že odkiaľ ju máš, ale darček je darček. Ja som si teraz kupovala plášovú tašku, lebo som zistila, že žiadnu poriadnu vlastne nemám alebo netuším, kam som ju dala. Dermacol make-upy sú podľa mňa super, ja používam najradšej make-up 24h Control, pretože je dlhotrvajúci, neoxiduje na pleti a pekne kryje, nie síce tak ako Cover, ale veľmi obstojne.

    OdpovědětVymazat
  3. Z krasy.cz jsem take dost casto objednavala je to fajn eshop. Super produkty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Eshop j eskvělý mám ho moc ráda.. :-) Krásné produkty jsi si vybrala.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ten ochranny krem od Eucerin me docela zaujal a ta taska vypada taky skvele, neco podobneho by se mi k vode taky hodilo :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten make up je parádní, taky ho mám a už se bez něj neobejdu x)

    OdpovědětVymazat