2015/06/26

RANDOM PHOTOS III.

Ahoj všichni,
dnes tu pro Vás mám další článek s random fotkami za poslední dobu. Pokud čtete pravidelně články na našem blogu, tak jste už některé fotky mohli vidět v některém z minulých článků nebo také na našem instagramu - SVĚT KOSMETIKY.

Moje nejoblíbenější činnost - válení v posteli s notebookem a některým z mých oblíbených seriálů. Většinou si přitom ještě stihnu nalakovat nehty. Momentálně nejčastěji používám matný topcoat od Gabrielly Salvete.

Poslední dobou jsem si oblíbila výraznější náhrdelníky. Tento s kytičkami jsem si koupila v Tally Weijl a moc se mi líbí v kombinaci s jednoduchým bílým svetrem nebo tričkem.

I když se snažím jíst zdravě, dost často se neudržím a dám si nějakou z těchto dobrot. Nejraději mám pizzu se šunkou, sýrem a ananasem.. Kdyby jste se divili co má být na poslední fotce, tak to jsem se snažila o čokoládové palačinky. Nakonec z nich vzniklo toto. :-D Vypadaly zvláštně, ale chutnaly výborně. :-)

V květnu jsem měla narozeniny a dostala jsem tyhle krásné kytičky. :-)

Tyto fotky jsem pořídila když jsem šla na procházku a náhodou si sebou vzala i foťák. Musím říct, že mě focení zvířat začalo bavit a brzy se zase pokusím o nějaké podobné fotky. :-) Nejvíce se mi líbí ta s malým srnčetem, které ke mě přiběhlo a nějakou dobu mi pózovalo před foťákem, takže jsem měla možnost pořídit spoustu hezkých fotek. :-)

A na závěr nesmí chybět západ slunce. :-)

To je pro dnešek vše. Doufám, že se Vám fotky líbili. :-)

Denisa

2 komentáře:

  1. Fotky se mi moc líbily. Fakt krásné :) a díky tobě mám teď chuť na pizzu :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Jsem ráda že se líbí :-) Také jsem na ní dostala chuť když jsem psala článek :-D
      Denisa

      Vymazat