2015/08/23

BACK TO SCHOOL - Kosmetická taštička

Krásný den Vám všem,
nechce se mi ani věřit, že už končí prázdniny. Přijde mi totiž, jako kdybych teprve minulý týden donesla vysvědčení a prázdniny teprve začínaly. Bohužel čas se nedá zastavit, a proto tu dnes začínám sérii článku back to school. Doufám, že se Vám články budou líbit. A teď už se jdeme podívat na moji kosmetickou taštičku, která nikdy nesmí chybět v mé tašce do školy.
Moje kosmetická taštička není až tak veliká, ale vše nutné se do ní lehce vyjde. Tuto kosmetickou taštičku jsem dostala už kdysi dávno na Vánoce a bohužel nevím z jakého obchodu je. Velikost taštičky mi naprosto vyhovuje, protože je tak akorát a působí velmi elegantně. (Alespoň mně se taštička líbí). 

Nyní už Vám ukáži, co obsahuje moje kosmetická taštička. Do školy nosím jen základní věci.
Make-up 
Pro mě úplně nepostradatelná věc. Vždy u sebe musím mít makeup. Ráno se sice vždy nalíčím, ale po sedmi hodinách úmorného učení jsem klidnější když si můžu makeup upravit. 
Pudr
Je jasné, že když bude v taštičce makeup, tak nesmí chybět ani pudr a štětec na nanesení. Nejraději používám pudr od Rimmelu, po kterém se tolik nelesknu a krásně zafixuje makeup. Dále jsem si oblíbila tento štětec, kterým pudr nanáším. Štětec je od značky Elf.
Zrcátko 
Další nezbytností je zrcátko, bez kterého se neobejdu. Nestačí mi zrcadlo na záchodech, protože pro svoji jistotu ráda zkontroluji zda někde nemám rozmazanou řasenku či čárku od propisky. 
 Řasenka
Řasenka je další nutná věc, která nikdy nesmí chybět. Párkrát už se totiž stalo, že jsem zaspala, a poté všechno doháněla ve škole a bez řasenky si to nedokážu vůbec představit.
 Linky
Bez linek už se obejdu, ale rády si linky líčím. Proto se vždycky u mě nějaké ty linky najdou.
Balzám na rty
Jsem typ člověka, co má dost často rozpraskané rty. Můj zlozvyk je totiž takový, že když mám sušší kůžičku na rtech, tak ji okamžitě sloupnu. Poté mě samozřejmě bolí rty a trvá pěknou dobu, než se zase zahojí. Proto musím mít vždy po ruce balzám na rty.
Stíny
Stíny už jsou spíše takovou vychytávkou, ale tyto univerzální stíny se dají použít v nouzi i jako bronzer. 
Tvářenka
Další vychytávkou je tvářenka. Na hodně jednoduchý makeup by mi ale hravě postačil - makeup, pudr a řasenka.
Hřeben
Nezbytná věc je hřeben, ten už se mi bohužel nevyjde do této kosmetické taštičky, a proto ho nosím samostatně v tašce. 
Nejraději mám Tangle Teezer, mám ale tento velký, a proto když mám v tašce málo místa, tak si vezmu jen tenhle malinký modrý hřebínek.
Gumičky a skřipce
Nakonec mám vždy v taštičce gumičku a skřipec, protože nesnáším, když mi vlasy padají do očí.

Tohle jsou všechny mé věci z kosmetické taštičky. Doufám, že se Vám článek líbil. 
A co Vy nosíte v taštičce?



5 komentářů:

  1. Já se rozhodně neobejdu bez pudru. Ten nosím s sebou vždy :D Ale úplně nejvíc šťastná jsem, když mám s sebou i hřeben, balzám na rty a gel na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si ráda kreslim linky, poslední dobou se mi to zase začalo líbit, jen mě hrozně nebaví je kreslit, protože to trvá a většinou to nestíhám. :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, takové mám moc ráda, protože vždy naberu inspiraci. Já třeba v taštičce nemám hřeben ani zrcátko :D Kabuki štětec si chci pořídit a ten fialový make-up také. :) A kartáč Tangle Teezer si chci taky pořídit, ale zatím trochu váhám, přece jenom je to za hřeben trochu vyšší cena. Jak jsi s ním spokojená? :)

    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu :) Jsem ráda, že se Ti článek líbil ;) S hřebenem jsem naprosto spokojená, je opravdu super. Musím, ale souhlasit, že cena je opravdu vyšší. Před nějakou dobou se ale objevil Tangle Teezer v Dmku, není to sice pravý Tangle Teezer, ale slyšela jsem na něj samé pozitiva. Určitě je to levnější varianta. :)

      Vymazat
  4. Kosmetická taštička je s tou mašličkou fakt rozkošná. Tento pudr od Rimmelu mám moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat