2015/08/20

JAK ZÍSKAT ZPĚT PENÍZE Z NÁKUPU

Krásný den Vám všem,
v dnešním, trochu netradičním článku na tomto blogu, bych se s Vámi chtěla podělit o jeden tip jak ušetřit peníze při nakupování přes internet a zároveň bych Vám chtěla představit stránku www.refundo.cz, díky které se mi už pár korun povedlo našetřit.


A co vlastně Refundo je? Na stránce refundo.cz si můžete porovnat ceny zboží a služeb z několika českých i zahraničních eshopů. Po jejich zakoupení získáte část peněz zpět.
Prvním krokem k získání peněz je registrace. Nezabere Vám moc času a navíc za ní dostanete bonus 50Kč, který se Vám ihned přičte. 
Po registraci doporučuji nainstalovat do Vašeho prohlížeče rozšíření, které Vás automaticky upozorní při procházení eshopů na možnost vrácení peněz a na dostupné slevové kupóny. Za toto rozšíření získáte dalších 10Kč.
Teď už stačí jen najít zboží nebo eshop na kterém chcete nakoupit. Každý eshop má jiný cashback (procento které se Vám vrátí z nákupu). Já jsem nakupovala na stránce krasa.cz (co jsem si pořídila si můžete přečíst ve článku Haul z internetových eshopů), která má cashback 5%. Což znamená, že se Vám z nákupu (částka bez DPH a bez poštovného) vrátí celých 5%.
Když si nakoupíte a zaplatíte zboží, budete muset nějakou dobu čekat než Vám cashback obchod schválí. Já jsem čekala zhruba dva měsíce. Z nákupu se mi vrátilo 50,52Kč, což si myslím že je fajn částka.
Nakonec si můžete nechat Vaše vydělané peníze poslat na účet. Nejnižší částka pro vyplacení je 25Kč v případě že si necháte vyplatit peníze za nákupy a nebo 100Kč, pokud si necháte vyplatit i peníze za získané bonusy (za registraci, za rozšíření). Protože jsem měla 110,52 Kč, mohla jsem si nechal poslat veškeré peníze, které jsem na refundu vydělala. Převod peněz na účet trval přibližně tři dny.

Pokud chcete získat ještě více peněz, můžete využít tzv. věrnostního programu, kde získáváte body a poté za ně peníze. Body můžete získat například za přihlášení, odkazování, doporučení, nebo za vyplnění Vašich údajů. Více se můžete dozvědět na stránce www.refundo.cz.

Všem, kteří rádi nakupujete přes internet, tuto stránku můžu jen doporučit. Určitě se to vyplatí. Pokud máte nějaké dotazy ohledně této stránky, stačí mi napsat do komentářů. :-)

Denisa

2 komentáře:

  1. túto stránku ale v SK verzii využívam už nejaký ten čas a fakt to má svoje výhody, nejaké tie peniažky som si už aj dávala vyplatiť a je celkom fajn, že zo svojich nákupov, ktoré by som spravila aj tak som čo to dostala späť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěděla jsem že je tato stránka i na Slovensku. :-) Výhody to určitě má. I když se třeba vrátí jen pár korun, tak si myslím že se to vyplatí. :-)
      Denisa

      Vymazat