2015/08/26

Miss Sporty Fabulous Eyes Glossy Shadow

Krásný slunečný den Vám všem,
v dnešním krátkém článku bych Vám chtěla v rychlosti představit tyto stíny v tužce od značky Miss Sporty. Pořídila jsem si je v krásném hnědo růžovém odstínu 160 peanut butter a stály mě 53 Kč. Koupila jsem si je především kvůli tomu, že se snadno a opravdu rychle nanáší. Když někam pospíchám, sáhnu právě po těchto stínech a za minutku jsem nalíčená.
Jak už jsem psala výše, stíny jsou v tužce a dají se pootáčením vysunout, což mi přijde mnohem lepší, než tužky, které se musí ořezávat. Mají jemnou, krémovou konzistenci, díky které se krásně nanáší. Bohužel ale také kvůli tomu na víčku moc dlouho nevydrží, protože se hodně slévají do vrásek. A to je právě to, co mi na nich nejvíce vadí a kvůli čemu je používám opravdu jen minimálně. Další odstíny bych si už nejspíš nekoupila.

Stíny můžete použít nejenom na oční víčko, ale také klasicky na spodní linku místo konturovací tužky. Já je používám nejraději v kombinaci s obyčejnými hnědými stíny pouze do koutku oka na rozjasnění, na což si myslím že se hodí perfektně.

Jak vypadají stíny na očích si můžete prohlédnout níže na fotkách. Na líčení jsem společně s nimi použila pouze řasenku Miss Sporty The miaoww look a linky ve fixe Essence I love punk.

Máte také tyto stíny? Co na ně říkáte Vy? :-)

Denisa

4 komentáře:

  1. Měla jsem je a nedržely ani trošku. Za mě ne.
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ta výdrž je vážně špatná. Pokud si je dám do vnitřního koutku na rozjasnění, tak alespoň trochu drží. Když si je dám na celé víčko, tak skoro vůbec.
      Denisa

      Vymazat
  2. já mám tu mint a musím ji fixovat stínem samotná tužka nevydrží.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/nakupy-jordana.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si na ně občas dávám ještě stín, aby držely lépe. Ale i tak to není nic moc.
      Denisa

      Vymazat