2015/08/17

Voděodolná řasenka od Essence

Krásný den Vám všem,
dnes bych Vám ráda představila tuhle voděodolnou řasenku od Essence, která se stala mojí nejoblíbenější  řasenkou na léto.
Obal řasenky je plastový a vyzařují z něj pestré barvy, které mi hned připomenou léto. Řasenka je z řady Get Big! Lashes, takže kdo tyto řasenky zná, tak ví, že mají velký kartáček. 

S tímto mega kartáčkem se pracuje snadno a lehce. Na všech stranách kartáčku najdeme stejné štětinky. Jak víme, tak řasenka má být voděodolná, a to taky je! S touto řasenkou se opravdu vody bát nemusíme. Vůbec se nerozmaže, nedrolí se a hlavně vydrží jakoukoliv vodu. Navíc řasenka udělá krásné přirozené řasy, které v létě vypadají suprově!
Jediné co na řasence nemám až tak ráda je, že jde hůř odlíčit, ale to se dá čekat, když přežije potápění ve vodě, sport, pláč a cokoliv, co je spojené s vodou. Nejlépe řasenku odlíčím dvoufázovým odličovadlem. Na závěr ji opravdu všem, kdo hledají dobrou, hlavně spolehlivou voděodolnou řasenku můžu jen doporučit. Navíc cena této řasenky je 65 Kč, což je další plus. Levná a spolehlivá řasenka, kterou si nemohu vynachválit.

A co Vy? Jste také spokojeni s touto řasenkou? 
Lída

4 komentáře:

  1. Veru táto riasenka je vynikajúca a aká zhoda, tiež som o nej práve písala post. Mne sa páči, že riasy naozaj zahustí, do vody som si ju dať neskúšala, tam ja nejako líčenie nepreferujem, ale pri športe to môžem potvrdiť a za bežných okolností nie je fakt nič vidieť. Kvalitná a lacná.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám moc ráda řasenky od Essence.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řasenku jsem taky měla a nebyla jsem z ní vůbec zklamaná. Akorát mě štvalo, že šla hůř odlíčit, jak ty píšeš, ale to se dá čekat :D :)

    Aussie Review

    OdpovědětVymazat
  4. Od essence jsem rasenky nezkousela, ma dobry kartacek.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat