2015/09/11

Micelární voda Mixa

Krásný den Vám všem,
ozývám se po dlouhé době, protože čtvťák je opravdu náročný. Kdyby mi někdo řekl, že čtvrťák je tak vyčerpávající, asi bych mu nevěřila. Teď už vím, že je opravdu hodně vyčerpávající a časově náročný. Je ale pátek, a tak pryč od školy. Dnes tu pro Vás mám článek na micelární vodu od značky Mixa.

Obal micelární vody je úplně jednoduchý, skoro mi připadá jako by to byl lékařský produkt. Modrá barva na víčku značí jaký druh micelární vody je. Modrá je určená pro optimální pokožku.  
Micelární voda pro zklidnění pleti je ideální pro citlivou pleť náchylnou k podráždění. Micelární voda neobsahuje parabeny, alkohol a je zcela bez parfemace. Fyziologické pH 5.5 shodné s pletí respektuje její ochranou bariéru. 
Tahle micelární voda mi vyhovuje ze všech, co jsem kdy zkoušela nejvíce. Je naprosto super, a to v mnoha směrech. Hned na začátku bych vyzdvihla, že micelární voda opravu odstraní makeup a dokonce i řasenku či linky. Po použití je pokožka osvěžená, hydratovaná, ale hlavně dokonale vyčištěná. Dřív jsem použila nějakou micelární vodu a můj obličej vypadal skoro jako bych ho opláchla normální vodou. Když ale použiji tuto micelární vodu je pleť krásně vyčištěná, žádný zbylý makeup či rozmazaná řasenka. Navíc je pleť hydratovaná a myslím si, že po používání této micelární vody se mi zmírnilo akné.
Dalším plusem micelárky je, že je naprosto bez parfemace. Tudíž je opravdu vhodná pro citlivou pokožku. Micelární voda vydrží opravu dlouho, protože na odlíčení stačí jen troška. Tuto micelární vodu jsem si koupila v lednu, používám ji každé ráno a večer a pořád v ní zbývá více jak čtvrt. Cena za 400ml se pohybuje okolo 160 Kč. 
Všem tuto micelární vodu doporučuji, aspoň jen na vyzkoušení. Je super a stojí za to!!! 
A co Vy a micelární vody od Mixy? Jaké jsou Vaše zkušenosti s touto značkou? Jakou používáte micelární vodu Vy? 
Krásný zbytek dne, Lída

2 komentáře:

  1. Tuhle micelarni vodu chci vyzkouset.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Chci tuhle micelárku zkusit. Řekla bych, že za 400ml je to dobrá cena.

    Bio aroma roll-on Sladké spaní

    OdpovědětVymazat