2015/09/02

NEW IN (SRPEN 2015)

Krásný den Vám všem,
prázdniny jsou za námi a zase je tu začátek září. S ním jako vždy i novinky za minulý měsíc. V srpnu jsem skoro vůbec nenakupovala a proto tu mám jen pár věcí, které bych Vám tentokrát chtěla ukázat. I přesto ale doufám že se Vám článek bude líbit. :-)

Rexona Maximum Protection - 80 Kč/ks
Antiperspiranty jsou pro mě v létě nezbytností. Nejraději mám právě tyto od Rexony. Oproti ostatním opravdu plní svojí funkci a jsem s nimi moc spokojená. Stačí je použít jednou ráno a vydrží působit celý den.

Gabriella Salvete Gel Top Coat - 100 Kč
Tento top coat jsem si v poslední době zamilovala a brzy na něj najdete na blogu recenzi. Koupila jsem si ho kvůli tomu, že mi žádný lak nevydrží na nehtech déle než tři dny. Po přelakování tímto top coatem se výdrž laku zvýší a navíc nehty vypadají lesklejší a hezčí.

Mixa micelární voda - 160 Kč
Značku Mixa jsem si velice oblíbila a když mi od ní došla tato micelární voda, musela jsem si hned pořídit další. Musím uznat že s mou pletí dělá opravdu zázraky. Od té doby co jí používám se mi její kvalita zlepšila a navíc s ní hravě odlíčíte celý make-up.

Schwarzkopf Color Mask 1010 - 160 Kč
Jako ve skoro každém nákupovém článku, tu mám i tentokrát barvu na vlasy od Schwarzkopf. Myslím že jste ji na blogu viděli už tolikrát, že není potřeba k ní nic víc psát.

Rowenta Respectissim Liss & Curl - 1300 Kč
Pokud jste četli článek Moje péče o vlasy, mohli jste v něm vidět mojí starou žehličku na vlasy od Rowenty se kterou jsem byla maximálně spokojená. Bohužel se mi ale rozbila a tak jsem neváhala a ihned jsem si za ní pořídila náhradu. Chtěla jsem si tentokrát koupit nějakou lepší a kvalitnější a proto jsem do ní musela investovat více peněz. Musím ale říct, že se to vyplatilo. Vlasy nádherně vyžehlí, neničí je a umí udělat i krásné vlnky. Více se o ní brzy dozvíte v článku. :-)

To byly všechny mé novinky za měsíc srpen. Co nového jste si pořídili Vy? :-)

Denisa

6 komentářů:

  1. Žehlička vypadá skvěle:) Já mám doma jen obyčejnou asi za 200,- ale stejně si vlasy téměř nežehlím..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si vlasy nežehlíš, tak si myslím že je jedno jak drahou žehličku máš. Také jsem dříve měla levnější a stačila mi i ta. :-)
      Denisa

      Vymazat
  2. Ta žehlička vypadá dobře. Já jsem psala článek o tom co jsem si pořídila, tak se muzes kouknout. :)

    www.dendyss.blogspot.cz lifestyle

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákupy. Gelový top coat bych si taky chtěla pořídit a ta rexona je super :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat