2014/10/08

KOSMETIKA CIEN Z LIDLU


Všichni ji určitě znáte. Německá kosmetika Cien z Lidlu je vyhlášená nejen svými nízkými cenami, ale i svou kvalitou. V dnešním článku se dozvíte jaké produkty od této značky vlastním já, s kterými jsem spokojená a nebo ty které mi nevyhovují.


Odlakovač classic

Odlakovač bez acetonu

200 ml - 37 Kč

Odlakovač od Cienu používám dlouhou dobu a je mým stálým produktem. Díky praktickému balení s pumpičkou je odlakování snadnější a rychlejší. Dalším jeho plusem je že nesmrdí jako ostatní odlakovače, ale je lehce parfemovaný.
Vlastním obě dvě varianty - bez acetonu, i s ním. Oba laky krásně odlakují - ten s acetonem o něco více. Jedinou jeho nevýhodou je že trochu vysušuje nehty. 



Šampon s provitamínem B5 pro suché a zničené vlasy 

300 ml - 33 Kč

Dalším produktem který bych Vám doporučila je tento šampon pro suché a zničené vlasy. Koupila jsem si ho hlavně kvůli pozitivním recenzím, které jsem četla u několik blogerek a musím s nimi souhlasit.
Šampon obsahuje silikony. Má krásnou sladkou vůni. Po nanesení na vlasy hodně pění a po umytí jsou vlasy hebké a nadýchané. Při častějším použití vlasy vypadají zdravěji.

¨


Jemné čistící pleťové mléko 

250 ml - 35 Kč

Tohle čistící pleťové mléko jsem si koupila teprve nedávno. Při nákupu mě zaujala především jeho nízká cena. Nic jsem od něj ale neočekávala. A proto pro mě bylo příjemným překvapením, když jsem ho vyzkoušela a zjistila jsem že hezky vyčistí pleť a zanechá jí krásně hydratovanou, hladkou a jemnou. Odlíčí makeup a dokáži si poradit i s řasenkou.
Jediné co bych vytkla, je jeho silná vůně, která mi při použití produktu poměrně dost vadí.


Rtěnka 23 sweet kisses 

39 Kč

Tato rtěnka je jeden z mých méně oblíbených a používaných produktů. Zaujala mě svou nízkou cenou a proto jsem se jí rozhodla pořídit. Vybrala jsem si odstín 23 sweet kisses, který mi bohužel moc nesedí. Navíc obsahuje shimmer, který na rtech  nevypadá dobře. Rtěnka je středně pigmentovaná a moc dlouho na rtech nevydrží. 




Lak na vlasy colour and shine

400 ml

Ne všechny výrobky se Cienu povedly. Příkladem toho je tento silně tužící lak pro barvené vlasy, které se po něm sice krásně lesknou, ale jsou slepené, tvrdé a vypadají mastně. 



To byly všechny mé produkty kosmetiky Cien. Určitě se v budoucnosti chystám od této značky vyzkoušet i další věci.

A jaké produkty máte od značky Cien vy? :-)

Denisa

3 komentáře:

  1. Od Cien miluju ta tělová másla...doporučuji

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně už víc jak půl roku používám to jemné čistící mléko a mě voní tak příjemně pole mě ne moc sylně,jsem s ním spokojená a jinak požívám i tu pleťovou vodu vyzkoušela jsem růžovou i tu modrou a spokojenost,pak používám krémy na nohy Cien s ureou 10% a supe skvělí výrobek moc mi s chodidlama pomohl.I krém na ruce mám měla jsem ten mandlový teď mám HAND CREME.Pak jsem si i šampon koupila za 40kč je v takové červené tubě.No a i to tělové máslo mám a to moc ráda používám vždy po sprše a už zachvíli ho budu mít vypatlané.Takže doporučuju všem

    OdpovědětVymazat