2014/11/30

Můj oblíbený make-up

Krásnou neděli Vám všem,
dnes je tu recenze na můj oblíbený make-up od značky Oriflame. Tento make-up jsem si velice oblíbila a nedám na něj dopustit. 





Oficiální popis
Vysoce výkonný podkladový krém s technologií Patented Skincare pro multifunkční benefity pleti. Klinicky prokazatelně zůstává pevně na místě nanesení a zajišťuje dlouhodobě odolný, bezchybný efekt. Lehoučký silikonový základ má sametově hladký finální efekt a je velmi příjemný na pleti. Střední až vysoké krytí.
Make-up se vyrábí v šesti odstínech, takže si každý vybere. Mně vyhovuje nejsvětlejší odstín Porcelain, a to nejsem až taková bledule. Proto si myslím, že dívky s hodně světlou pletí budou mít možná trošku problém, ale to je asi normální, protože je málo světlých odstínu. Nebo aspoň mně to tak přijde.
Balení je super a velice oceňuji dávkovací pumpičku, která je praktická a navíc i hygienická.





















Konzistence mi také vyhovuje, není ani moc tekutá, ale ani moc hustá. Prostě tak akorát! :D
Tento podkladový krém slibuje výdrž až deset hodin. Musím říct, že vydrží opravdu dlouho, neotírá se a nedělá nevzhledné mapy na obličeji.  
Krytí mi také vyhovuje. Nikdy mi žádný make-up nezakryl všechny nedokonalosti pleťi, ale tento make-up mi vážně usnadňuje zamaskování nedostatků. Make-up nanáším pomocí štětce a krásně se vstřebává do pokožky.



Líbí se mi i vůně make-upu, která je jemná a velice příjemná. Make-up používám každý den a přesto balení vydrží dost dlouho.
Cena se pohybuje okolo 260 Kč, ale já jsem ho zatím vždycky koupila ve slevě za 160 Kč, což je super.
A co Vy máte taky nějaký oblíbený make-up? :)
Lída

2 komentáře:

  1. Jo tento bych take rada vyzkousela.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej! Já jsem si ho zamilovala, tak snad budeš také spokojená! :) Lída

      Vymazat