2014/12/02

Tipy na vánoční dárky

Krásný den Vám všem, 
už se nám blíží Vánoce a s tím i starosti, co nadělit svým blízkým. Dnes tu pro Vás mám pár tipů na dárky pro slečny a dámy. :) 







1. Voňavka - Myslím si, že voňavka neurazí žádnou z nás. Navíc voňavky lze sehnat naprosto všude a za různé ceny. 
2. Šátek - Šátku není nikdy dost! Určitě to udělá radost každé slečně, protože je to skvělý doplněk. 
3. Tangle Teezer - Je to super věc, která usnadní rozčesávání zacuchaných vlasů. Super dárek pro ségru, kamarádku či maminku. Určitě si Tangle Teezer zamilují hned od prvního vyzkoušení. :) 
4. Náhrdelník - Výrazný náhrdelník už je v dnešní době nutností. Skvěle nám rozzáří nějaký nudný outfit. 
5. Peněženka - Dárek, který je praktický. Hitem je pěkná a velká peněženka, která se dá sehnat také jednoduše, např. v Gate, C&A, New Yorker, v těch to obchodech se dá sehnat peněženka do 200 Kč.
6. Květina - Jestliže máte v blízkosti milovníka květin, tak jim určitě udělá radost, když jim přibude nový kousek do jejich květinové sbírky. 
7. Svíčky - Svíčky neodmyslitelně patří k Vánocům. Radost udělá naprosto všem. Dnes už můžeme vybírat z různých druhů svíček, takže je jen na nás jakou vybereme.
8. Čaje - Jelikož patřím mezi milovníky čajů, tak mi udělá radost sada čajů, kterou doplňuje hrníček. Takže jestli vaši blízcí rádi pijí čaj, tak budou mít určitě radost.
9. Šperky - Šperky se mohou dávat pořád dokola a nikdy nám to nebude vadit. Dají se sehnat kdekoliv. Super jsou například sady z Gatu, Takka... Můžeme darovat náušnice, hodinky, náramky či přívěsky v různých peněžních hodnotách.
10. Dárkový poukaz - Dárkový poukaz je taková záchrana, když už nás nic nenapadne. Určitě to není ale méně cenný dárek, naopak si myslím, že někdo ocení víc, když si může vybrat sám oblečení. Však poukázka nemusí být jen do obchodů. Někomu určitě udělá radost poukázka do fitnesska, ke kosmetičce či kadeřnici. Určitě je spousta možností na poukázky, záleží jen na tom, co Vaši blízcí rádi dělají. 
11. Kosmetika - Kosmetika či kosmetické sady jsou také super. Sehnat se dají kdekoliv a za různé peněžní částky. Klasika je sprcháč a deodorant. Dnes už však můžeme dostat třeba sadu laků, štětců, vlastně čehokoliv. 

Toto jsou mé tipy na vánoční dárky, určitě bych mohla ještě pokračovat, protože je spousta věcí, které můžeme darovat. Nakonec chci však říct, že je jedno jak velký dárek někomu dáme, ale důležité je, jestli ho dáváme s láskou a radostí. Vánoce přece nejsou jen o dárcích, ale o tom jak Vánoce prožijeme. :)

Lída

2 komentáře:

  1. Šperky jsou vždy sázka na jistotu. Také letos nějakým šperkem vyřeším věčnou otázku, co koupit. Klára

    OdpovědětVymazat
  2. Beru šperky, těma není co zkazit :) Díky za tipy

    OdpovědětVymazat