2014/11/03

DERMACOL MAKE-UP COVER

Krásný den Vám všem,
v dnešním článku bych Vám chtěla říct něco o tomto malém zázraku, který určitě většina z Vás zná. 

Make-up Cover vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmstudiu Barandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu.



Může se použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up - focení, modeling, slavnostní příležitosti apod. Já osobně make-up používám pouze jako korektor. Při nanesení na celý obličej působí jako maska a nevypadá přirozeně.

Má dlouhotrvající efekt a je voděodolný. Po zapudrování vydrží na pleti celý den.

Dalším plusem make-upu je jeho hypoalergenní složení. Navíc poskytuje ochranu před UV zářením (SPF 30). 

Pokud jde o balení, make-up najdete v obchodě v černo růžovém elegantním balení se zlatým potiskem.
Samotný make-up je ve zlaté tubě, která svým vzhledem připomíná temperu. Tuba se snadno ušpiní a může i prasknout. Po čase se zlatý potisk začne loupat.  


Konzistence make-upu je velmi hustá, ale přesto se dobře roztírá. Obsahuje velké množství pigmentů, díky tomu má vysoce krycí schopnosti, čehož si můžete všimnout i dole na fotce. Lihovkou jsem si na ruku nakreslila dvě červené tečky, které make-up perfektně bez problému překryl.

Vlastním dva odstíny make-upu. Světlejší odstín 207, který používám v zimě a lehce oranžový 209, který mám především na léto.


Cena make-upu se pohybuje kolem 120 korun.

Máte také zkušenosti s tímto make-upem? Co si o něm myslíte Vy? :-)

Denisa

6 komentářů:

  1. Mám také dva odstíny, dokonce přesně ty samé, co ty. Používám je jen jako korektor, na to jsou vážně skvělé, ale místo MU si je nedovedu představit.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup vypadá moc pěkně, já právě sháním nějaký který by vydržel na obličeji opravdu nejlépe po celý den ale snad jsem ještě na žádný takový nenatrefila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento make-up je super, mám 208 a je celkem světlý, ale jako korektor je moc fajn. Ještě plánuji koupit nějaký tmavší odstín, možná 210 nebo 211 na nějaké experimenty s fotomakeupem. :) Cena je lidová vzhledem k tomu, co všechno dovede. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Uz jsem o nem slysela a planuji si jej koupit, jen mi prijde to baleni takove malinke :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je sice malé, ale vydrží dlouho. Mám ho doma přes rok, používám ho denně a pořád z něj skoro nic neubylo. :-)
      Denisa

      Vymazat
  5. Používala som ho kedysi ako make-up, ale potom mi začal moju mastnú pleť príšerne vysušovať, nepomohol ani podkladový krém a pozor, robí desnú masku na pleti, takže momentálne ho používam len ako korektor, žiaľ nevie sa nejako vsiaknuť do pleti, takže ho používam fakt veľmi výnimočne, ale zakryje všetko, to je fakt, v tomto smere nemá konkurenciu. Len si ho vždy poriadne rozotri.
    Bianka

    OdpovědětVymazat