2014/12/04

Vlasové vody

Krásný čtvrteční večer,
dnes tu pro Vás mám recenzi na vlasovou vodu s mateří kašičkou a na vlasovou vodu s propolisem od značky PLEVAJedná se o přírodní kosmetiku. K výrobě se používá kvalitní český med.


Propolis je bohatá směs bioaktivních látek pryskyřičného charakteru, které jsou sbírány včelami z různých stromů (pupenů a kůry) a rostlin. V úlu jsou dále zpracovávány a využívány k ochraně úlového prostoru před bakteriemi, viry, plísněmi a kvasinkami.

Mateří kašička je hustá smetanově žlutá látka typické vůně a kyselé chuti. Není zcela rozpustná ani ve vodě, ani v etylalkoholu, chloroformu, acetonu a fyziologickém roztoku. Během stárnutí se výrazně mění její elektrická vodivost, která může být ukazatelem její kvality.

Teď už k samotným vlasovým vodám:
1. Vlasová voda s mateří kašičkou
Mateří kašička je bohatá na bílkoviny, minerální látky, vitamíny, enzymy a další látky, které podporují růst vlasů, zlepšuje prokrvení a výživu vlasových kořínků. 
Vlasová voda se nanáší na vlhkou i suchou pokožku a masírujeme po dobu asi 3 minut. Poté neoplachujeme.

2. Vlasová voda s propolisem
Regeneruje vlasy a pokožku. Působí příznivě při řídnutí a vypadávání vlasů, snižuje tvorbu lupů.
Voda se také vmasíruje do pokožky po dobu 3 minut. Poté se již neoplachuje.

Vlasové vody jsou super. Navíc jsou přírodní a tím přináší větší prospěch pro naše vlasy. Krásně hydratují pokožku hlavy. Zmírňují padání vlasů a působí velice blahodárně. Jestliže máte lupy, tak i na to jsou šikovné tyto vlasové vody. Určitě je doporučuji, protože všechno, co je přírodní je lepší pro naše vlasy či pleť než produkty chemické. Účinky jsou ale vidět déle než u produktů se silikony o to jsou ale poté výsledky lepší. Každá vlasová voda stojí 77 Kč.
Určitě navštivte internetovou stránku www.pleva.cz, kde naleznete spoustu dalších přírodních produktů. 
Lída

1 komentář:

  1. Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat