2015/01/04

Tipy na seriály

Krásný den Vám všem,
už nám skončili vánoční prázdniny a zase nám nastane každodenní režim školy či práce. Určitě se Vám všem ohromě chce do školy jako mně, a proto tu pro Vás mám tipy na seriály, kterými si můžete zpříjemnit den. :)


Pretty little liars 



Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná.
Tento seriál patří mezi mé nejoblíbenější, takže jedině doporučuji. 

The Vampire diaries

Do městečka Mystic Falls se vrací jeho původní obyvatel, přes 160 let starý upír, Stefan Salvatore, který touží po poznání mladé Eleny Gilbert. Ta mu totiž připomíná jeho starou lásku Katherine. V jeho šlépějích ale město svou přítomností poctí i Stefanův bratr Damon, který mu před dávnými částmi příslib udělat ze života peklo. Postupem času se však v Mystic Falls začnou vyskytovat i větší problémy.

The Originals

Seriál, který se odvíjí od seriálu The Vampire diaries. Hlavní role zde patří rodině původních upírů. Takže jestli máte rádi upíry, tak se Vám tento seriál určitě bude líbit. 

Hart of Dixie

Upovídaná New Yorčanka a zbrusu nová doktorka Zoe Hart má vše do puntíku naplánované - potom, co odpromovala na lékařské škole s červeným diplomem, chce následovat kariéru svého otce a stát se kardioložkou. Ale poté, co se její sny rozplynou jako pára nad hrncem, Zoe přijímá nabídku od cizince (doktora Harleyho Wilkese) a odjiždí pracovat do malého městečka Bluebell v Alabamě.

Teen Wolf

Jednoho večera se mladý Scoot s jeho kamarádem toulají po lese a v tom ho napadne vlk. Vlk Scoota kousne, a poté se začnou dít zvláštní věci.

The O.C. California

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí.

The Carrie Diaries

Píše se rok 1984 a život 16leté Carrie Bradshawová není zrovna jednoduchý. Po smrti jejich matky je Carriena mladší sestra Dorritt stále neovladatelnější a jejich otec Tom těžce zvládá břemeno zodpovědnosti, kterým je povinnost vychovávat bez jakékoliv pomoci dvě teenagerky. Náročné chvíle Carrie usnadňují její přátelé: sladká a pilná Mouse, sarkastická a sebejistá Maggie a citlivý Walt.

Chasing life

April je mladá ambiciózní novinářka, která se snaží balancovat mezi svou prací a rodinou – ovdovělou matkou Sárou, rebelskou mladší sestrou Brennou a svou babičkou. April se konečně začíná svítat na lepší časy jak v práci, tak v osobním životě, začne totiž vztah se svým kolegou Dominicem. V tu chvíli však April zasáhne rána osudu. Od svého vzdáleného strýce se totiž dozví, že má rakovinu.

Určitě bych mohla ještě pokračovat, ale toto jsou asi mé nejsledovanější seriály. A co Vy? Koukáte taky na nějaké? Jaký je Váš oblíbený seriál? 
Krásný zbytek dne Lída 

3 komentáře:

  1. PLL taky sleduju, ale jinak z tohoto seznamu nic.. Ale hodně jsem si oblíbila Game of Thrones, American Horror Story a Skins - tyto seriály určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PLL jsou super :) Děkuju za tipy, určitě mrknu na tyto seriály :)

      Vymazat
  2. PLL sjíždím už podruhé a netrpělivě čekám na další díly. Z Carrie Diaries jsem byla trošku zklamaná, také mě zklamala poslední řada American Horror Story, u kterého jsem předchozí 3 řady opravdu žrala. Hodně se mi líbí i Hanibal, Grimm a Sleepy Hollow a samozřejmě stálice Zoufalé manželky a Chirurgové, ty jsou u mě top :)

    HairOCD

    OdpovědětVymazat