2015/02/08

Little Black Beauty Book

Krásný den Vám všem,
dnes tu pro Vás mám recenzi na paletku od značky ELF, kterou určitě všichni znáte.






Paletka má podobu malé knížky a její vzhled mi přijde moc hezký a originální. Kazetka je magnetická, takže se nemusíme bát že se otevře. Paletka se vyrábí ve dvou variantách - Warm a Cool. Já mám paletku Warm a obsahuje 48 stínů převážně přirozených barev. V paletce tedy najdeme hlavně hnědé stíny v různých odstínech. 


Celá paletka tedy obsahuje 48 stínů, zrcátko a malý štěteček, který u mě už bohužel nemůžete vidět, protože jsem ho ztratila. Štěteček však nebyl ničím zajímavý, byl typický malý, kterým se moc nedá líčit. 


Stíny jsou vhodné jak pro denní líčení tak i pro večerní líčení. Stíny jsou opravdu hezky pigmentované. Konzistence stínů je sušší, kvůli čemu trochu práší. Určitě bych před nanesením doporučila použít bázi pod oční stíny.


S touto paletkou jsem velice spokojená. Ráda se s ní líčím do školy, protože má krásné přirozené odstíny. Je vhodná  i na večerní kouřové líčení. Paletku mám z eshopu samotné značky ELF - www.elfkosmetika.cz. Tuto paletku jsem si opravdu oblíbila a všem bych ji doporučila, protože je to takový základ pro líčení. 
Krásný zbytek dne Lída

2 komentáře:

  1. Tak tahle paletka vypadá skvěle.. Líbí se mi, že má hodně těch stínů na takovéto běžné nošení - hnědé, nude.. To je fakt hezké.. I ty barevné odstíny vypadají fakt dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji můžu jen a jen doporučit! Mně se právě také líbí hlavně kvůli nude barvám :)

      Vymazat