2015/06/28

Profesionální čistící gel od Karin Herzog

Krásný den Vám všem,
před nedávnem jsme dostaly možnost vyzkoušet profesionální čistící gel od nové značky Karin Herzog, za což jsme velice vděčné a děkujeme za tuto možnost.
Tuto švýcarskou kosmetickou značku začal vyvíjet manželský pár již v roce 1974. U nás tato značka není až tak příšilš známá nebo alespoň pro mě byla naprosto neznámá. Karin Herzog má celou škálu produktů, kterou si můžete prohlédnout na jejich eshopu. Produkty jsou založeny na aktivním kyslíků, který má zajišťovat vysokou hydrataci pokožky a má na pleť působit blahodárně.

Nyní už Vám představím samotný produkt, který jsem vyzkoušela. Jedná se o profesionální čistící gel.
Čistící gel má efektivně odstraňovat makeup, dokonce i voděodolný. Odstraňuje nečistoty, kožní maz a póry. Gel obsahuje různé oleje, které mají hydratovat pokožku. Díky použití kyslíků obnovuje rovnováhu kůže a optimální pH. Poslední stručnou informací o tom to produktu je, že neopsahuje žádné konzervační látky.
Čistící gel jsem používala zhruba měsíc a musím říct, že v něčem mě opravdu překvapil a v něčem  mě až tak nepotěšil. V jednoduchosti je krása, to se osvědčilo i u tohoto produktu. Obal je velice elegantní díky černé barvě a zlatému písmu. Vůně gelu mi také sedla, je jemně kokosová, a jelikož mi kokos voní, tak je to opravdu příjemná vůně. 

Konzistence gelu je tužší, ale poté se rozehřeje a je krásně tekutá. Čistící gel by se měl používat dvakrát denně, tedy ráno a večer. Já jsem gel používala jen večer, a proč se dozvíte níže v článku.


Gel se používá buď na vlhkou pokožku nebo i na suchou. V mém případě jsem gel používala spíše na opláchnutou pleť vodou. Na obličej stačí použít jen malinko gelu, zhruba velikosti hrášku. Gel se masíruje po obličeji, a poté se jednoduše opláchne teplou vodou.

Použití je snadné a vcelku běžné jako u všech čistících gelů, možná jen ta teplá voda na opláchnutí může působit trochu zvláštně.
Čistící gel obsahuje i oleje, které mají vyživit pleť. Produkt mi trochu na obličeji připomíná vazelínu, i když v tomto případě je toto o dost horší jak vazelína. Produkt je opravdu těžké dostat z pokožky. Po nanesení ho opláchnu teplou vodou, a poté ještě použiji micelární vodu, ale pořád mám pocit jako bych měla na pokožce obrovský nános mastné vrstvy, která za nic na světě nejde sundat. Při prvním použití jsem si říkala, že tohle opravdu není pro moji pokožku. Produkt jsem ale dále zkoušela.
Co bych ale nečekala je, že může smýt i voděodolný makeup. Opravdu, ale opravdu musím říct, že makeup smyje úplně úžasně. Velice mě to potěšilo a udivilo, protože po vyčištění tím to gelem nebyla na mé pleti ani zmínka po makeupu.
Myslím, že tento článek už je dost dlouhý, a proto nakonec řeknu už jen pár věcí. Jsem ráda, že jsem měla možnost tento produkt vyzkoušet, ale musím říct, že to není můj favorit. Nesnesu totiž pocit mastné pleti, která u tohoto produktu nastane vždy po použití, proto jsem tedy produkt používala jen večer, protože ráno si nedokážu představit mastnou a zatíženou pleť, na kterou nanesu makeup. Věřím, že pro ty, co mají suchou pleť bude tento produkt možná lepší, jak pro mě se smíšenou pletí. Ráda bych ale vyzdvihla skvělé odlíčení makeupu, který dokáže tento produkt.

Doufám, že se Vám recenze líbila. Pokud Vás bude ještě něco ohledně tohoto produktu zajímat určitě napište dolů do komentářů. 


Lída


1 komentář:

  1. Recenze se mi líbila už jen protože o téhle značce slyším poprvé. Mám ráda nové věci! :D :) Určitě bych chtěla tento nebo jiný produkt od této značky vyzkoušet :)

    Lucky Winner 2/2

    OdpovědětVymazat