2015/06/07

SPOTŘEBOVANÉ PRODUKTY III.

Krásný nedělní den Vám všem,
dnešní článek bude dalším pokračování spotřebovaných produktů. Protože mám poměrně dost kosmetiky, snažím se poslední dobou méně nakupovat a více spotřebovávat produkty, které mi doma leží delší dobu. Pokud Vás zajímá jakou kosmetiku jsem spotřebovala tentokrát a jak mi vyhovovala, tak určitě čtěte dál. :-)


Garnier Fructis Fruity Passion posilující šampon pro normální až suché vlasy
Tento šampon jste mohli vidět i v minulých spotřebovaných produktech. Oblíbila jsem si ho především kvůli jeho krásné ovocné vůni. Líbí se mi také jeho složení, které je bez silikonů a díky tomu se vlasy tolik nemastí a nejsou tolik zplihlé.

Rimmel London Match Perfection make-up 100 ivory 
S tímto make-upem jsem byla velice spokojená, což potvrzuje i recenze, kterou jsem na něj psala a kterou si můžete přečíst tady - RIMMEL MATCH PERFECTION

Rimmel London Match Perfection korektor 030 Classic Beige
Korektor mi vyhovoval stejně dobře jako výše zmiňovaný make-up. Oba dva produkty jsou z řady Match Perfection a navzájem se skvěle doplňují.
Korektor jsem používala především na kruhy pod očima, s kterými si skvěle poradil.

Cien Classic odlakovač na nehty
Tento odlakovač můžete koupit v obchodech Lidl. Líbí se mi jeho praktická pumpička, se kterou je pro mě odlakování lehčí. Nikdy se mi nestane, že by se odlakovač vylil a vždy si vypumpuji jen takové množství, které potřebuji.
Jedinou nevýhodou je to, že obsahuje aceton a trochu vysušuje nehty.

Schwarzkopf Color Mask 1010
Dalším produktem, který nejspíš uvidíte v každých spotřebovaných produktech, je tato barva na vlasy od značky Schwarzkopf z řady Color Mask. Kupuji si jí především kvůli její snadné aplikaci, protože se nanáší stejně lehce jako maska. 

Garnier 24h hydratační krém  pro normální a smíšenou pleť se zmatňujícími výtažky z lopuchu 
Tento krém, jak už název napovídá, je určený především pro smíšenou pleť. Hezky jí zmatní a zároveň hydratuje. Na pleti rychle zasychá a nelepí.

UMA Cosmetics WOW! Mascara false lash effect
Gabriella Salvete Xxpress Volume & Black
Oriflame Lash Extreme mascara
Miss Sporty Pump up Lash
Z těchto čtyř řasenek mi nejvíce vyhovovala WOW! Mascara od značky UMA, která je k sehnání v drogeriích Teta. Má skvělý silikonový kartáček a je krásné černá.
Řasenka od Gabrielly Salvete byla také fajn. Řasy po ní vypadaly hustější a nebyly slepené.
Další dvě řasenky byly spíše průměrné a nejspíš se k nim už nevrátím.

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage sprchový gel 
Sprchové gely od Palmolive mám moc ráda. Tento je asi nejlepší, který jsem od nich vyzkoušela. Nevysušuje pokožku. A navíc obsahuje malé částečky soli, které hezky zjemní a vyhladí pleť.

Sebamed Syndet mýdlo
Mýdlo od Sebamedu jsem si koupila protože mám hodně citlivou a vysušenou pokožku. Proto jsem sháněla něco s neutrálním pH, co by kůži při mytí nevysušovalo. Bohužel jsem ale při používání nezpozorovala na pokožce žádné změny. Navíc mi vadila jeho parfemace.

Biosil Plus
Biosil asi každý z Vás zná a určitě jste ho už také vyzkoušeli. Pokud ne, můžete ho koupit v každé lékárně za pouhých šedesát korun. Vitaminy jsou určené na zlepšení kvality pleti, vlasů a nehtů. Obsahují biotin, kyselinu pantothenovou, zinek a oxid křemičitý. 
Než jsem přešla na vitaminy z DMka, tak jsem Biosil užívala pravidelně asi rok. Jediné na co mi ale za tu dobu pomohli, byly mé nehty. Nelámaly a netřepily se a rychleji rostly. Na vlasech a na pleti jsem žádné účinky nezpozorovala.

Das gesunde Plus Selen
Das gesunde Plus Haar Vital Komplex mit Zinek
Momentálně užívám tyto již zmiňované vitaminy z drogerie DM. Tato kombinace Selenu a Zinku mi vyhovuje nejvíce. I přesto že si vlasy barvím a žehlím, tak mi přijde, že je mám po nich zdravější a mnohem rychleji rostou. Určitě si je budu kupovat i nadále.

Jak to máte s kosmetikou Vy? Snažíte se kupovat spíše méně kosmetiky a všechnu ji vypotřebovat? Nebo máte doma velkou sbírku a nakupujete pořád nové produkty, i když víte že je nikdy stejně spotřebovat nestihnete?

Denisa

8 komentářů:

  1. Ten krém od Garnier by se mi hodil, musím se po něm podívat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Take ted mam makeup od rimmelu a fakt super je.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Oba produkty od Rimmel mám moc ráda a čas od času se k nim vracím. :) A odlakovač od Cien je taky poměrně fajn, jen mi hrozně smrdí (ještě více, než jiné odlakovače).

    OdpovědětVymazat
  4. Šampony od garnieru mám ráda, hlavně ty z této kolekce. Mám doma tři a jsem s nimi moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. A neucpává ten krém od Garnier póry? Já na to hrozně trpím :/ Jinak já mám doma hrozné zásoby kosmetiky a furt kupuji novou :) musím to už nějak zredukovat :)
    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně. Také mám toho doma hodně a pořád nakupuji novou. I když jak jsem psala v článku, poslední dobou se snažím více produkty spotřebovávat. :-) Jinak krém je vážně super. Mě póry vůbec neucpával. :-)
      Denisa

      Vymazat
  6. Biosil je super na vlasy. Krém od Garnieru jsem zkoušela také a byl moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier šampony mám taky moc ráda;) Rimmel make-up MP mi už také dochází:)

    OdpovědětVymazat