2015/12/05

CHRISTMAS WISH LIST 2015

Krásný slunečný den Vám všem,
je začátek prosince, a tak jsem se rozhodla že vytvořím wish list a ukážu Vám v něm co všechno si přeji k letošním Vánocům. Pokud nevíte co byste si mohly přát Vy, nebo co byste mohly koupit Vašim blízkým, tak se můžete inspirovat právě v tomto článku. :-)


1.Kulma na vlasy Remington Ci95 Pearl
Tuto kulmu na vlasy jste už mohli vidět v mém wish listu, který jsem dělala minulý rok. Bohužel jsem si jí ještě za celou tu dobu nepořídila, a proto ji tu tentokrát vidíte znovu. Poslední dobu se mi začaly líbit vlnité vlasy a proto bych chtěla tuto kónickou kulmu, která je umí udělat opravdu krásně.

2.Petra lovelyhair Round top štětec Master - M52
Petra lovelyhair Tapered top štětec Master - M53

Štětce od Péťi mám moc ráda. Mám doma její basic černou řadu, kterou jsem dostala minulé Vánoce. Tentokrát bych chtěla z její nové řady tyto dva štětce. Jeden je na make-up a druhý na konturování obličeje.

3. Krémové pouzdro na brýle s růžemi
Od té doby co mám řiďičák, tak musím na řízení nosit brýle. Chtěla jsem si na ně pořídit toto krásné pouzdro s růžemi ze stránky zoot.cz. Než jsem si ho ale stihla objednat, tak už bylo vyprodané. Doufám, že někde najdu stejné nebo alespoň hodně podobné tomuto.

4. Got2b Straight on 4 days sprej na narovnání vlasů
Vlasy si žehlím poměrně často, a proto bych si chtěla pořídit tento sprej, který vlasy uhlazuje a chrání je před horkem.

5. Gestil Wonder revitalizační krém pro poškozené, chemicky ošetřené vlasy
Tuto masku na vlasy si chci pořídit už dlouhou dobu, protože jsem na ní slyšela zatím jen samé kladné ohlasy. Moje vlasy jsou z častého žehlení a barvení vysušené a polámané. A proto bych chtěla právě tuto masku, která je na tyto problémy určená.

6. Mixa 24h lehký vyvažující hydratační krém pro normální a smíšenou pleť
Mixa micelární voda pro zklidnění pleti pro citlivou pleť náchylnou k podráždění
Mixa dvoufázový odličovač očí pro citlivé oči a oční víčka
Kdo mě sleduje déle, tak určitě ví, že tuto sadu používám už dlouhou dobu a nemůžu si jí vynachválit. Bohužel dost rychle ubývá a tak bych si jí chtěla celou pořídit znovu.

7. Sally Hansen Miracle Cure
Vždy jsem měla dlouhé pevné nehty. Poslední dobou se mi ale dost začaly ničit, třepit a lámat. Braním vitaminů se to o trochu zlepšila, ale i tak bych si ještě chtěla pořídit nějaký kvalitní pečující lak, který by nehty zlepšil úplně. Tyto od Sally Hansen jsou sice dražší, ale hodně blogerek si je chválí, a tak jsem se rozhodla právě pro nějaký z nich.

8. Essence gel laky
Gel laky jsem si v poslední době hodně oblíbila. Vydrží déle než normální laky a navíc se hezky lesknou. Nedávno se v k nám do drogerií dostaly tyto nové laky od Essence, které mají krásné barvičky.

9. Sally Hansen sada na gelové nehty
Jak už jsem psala výše, Sally Hansen laky si chválí hodně lidí. Stejně tak je to i s touto sadou na gelové nehty, které se můžete vytvořit během chvilky samy doma.

A co si přejete na letošní Vánoce Vy? :-)

Denisa

2 komentáře:

  1. Krásný wishlist, kulmu bych si taky přála, ale asi to nechám na příští rok, protože letos jsem si už přála lístek na koncert :)

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Štětce od Péti mám na wishlistu také :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat