2014/11/12

MŮJ WISH LIST

Krásný den Vám všem,
jak jste si už jistě všichni všimli, prosinec se pomalu blíží a s ním i vánoce. Protože nerada nakupuji dárky na poslední chvíli, rozhodla jsem se, že je nejlepší čas na to, abych vymyslela čím své nejbližší pod stromečkem obdaruji. Jenže stejně tak jako dárky ráda dávám, tak je i ráda dostávám. A proto jsem si řekla, že si vytvořím svůj vlastní seznam přání, který bych Vám chtěla ukázat v dnešním článku.


Pokud nevíte co si na vánoce přát, můžete se inspirovat právě v mém wish listu. :-)



1. Tangle Teezer - O Tangle Teezeru jste už určitě všichni slyšeli. Má ho každý a proto jsem si řekla že nebudu pozadu, a že tento vychvalovaný kartáč na vlasy musím mít taky. :-D

2. Paletka od Sleeku - Sleek má spoustu krásných paletek, mezi kterými se těžko vybírá. Proto ještě nemám vybranou jednu konkrétní paletku, kterou bych chtěla.


3. Výrazný náhrdelník - Náhrdelník dokáže skvěle oživit celý outfit. Zatím mám jen jeden obyčejný stříbrný. Chtěla bych si ale pořídit nějaký větší a výraznější.


4. Lush - Značka Lush je jedna z mých oblíbených. Vyzkoušela jsem od ní několik produktů, které mi všechny skvěle vyhovovaly. Jedním z nich byla i pleťová maska Mask of Magnaminty, kterou si chci pořídit už dlouho znovu.


5. Štětce Petra Lovely Hair - Ráda se líčím, ale bez kvalitních štětců to prostě nejde. Bohužel většina štětců je předražená a proto jsem hledala něco cenově přijatelnějšího. Hledat jsem ale nemusela dlouho, protože vím, že Péťa z Lovelyhair má svoji vlastní řadu štětců, které jsou poměrně levné a navíc vypadají krásně. Četla jsem na ně několik pozitivních recenzí, a tak jsem se rozhodla právě pro ně.


6. Šaty - Šatů není nikdy dost. Už dlouho hledám krajkové šaty, které by se mi líbili a seděli mi. Zatím jsem ale bohužel v obchodech žádné takové neviděla, a tak mi nezbude nic jiného než hledat dál.


7. W7 paletka In the nude - Tato paletka by měla být vytvořená podle paletky Naked 3 od Urban Decay. Mají totožné odstíny, jen cena je daleko přijatelnější.


8. W7 bronzer Honolulu - Další napodobenina od W7. Bronzer je podobný bronzeru Hoola od Benefitu, který se u nás dá bohužel těžko sehnat.


9. Hodinky - Od chvíle kdy jsem si koupila své první hodinky, jsem zjistila, že bez nich nemůžu žít. Nosím je každý den a ráda je střídám podle toho co mám právě na sobě. Chtěla bych si pořídit nějaké bílé nebo zlaté, které ve sbírce ještě nemám.


10. Kónická kulma - Vlasy nosím nejraději rovné, ale občas bych chtěla nějakou změnu. S kónickou kulmou se dají vykouzlit krásné kudrnaté vlasy.


11. Micelární voda Mixa - Momentálně používám micelárku od Lirene, která mi sice vyhovuje, ale chtěla jsem zkusit něco nového. Micelární voda od Mixy mě zaujala díky svému hypoalergenímu složení, které je vhodné pro citlivou a suchou pleť. 


Jak se těšíte na vánoce? Nakupujete už nějaké dárky? A co byste si pod stromečkem přáli najít Vy? :-)

Denisa

3 komentáře:

  1. Tangle Teezer jsem dostala jako předběžný dárek k narozeninám a nemůžu si ho vynachválit. Mám ho asi týden a když jsem se zkoušela česat normálním hřebenem, tak jsem měla pocit, že si vytrhám všechny vlasy na hlavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad s ním budu taky tak spokojená jako ty :-)
      Denisa

      Vymazat
  2. hezký seznámek shodou okolností nám dnes dorazily hodinky a vypadají v reálu moc pěkně

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat