2014/11/22

PRAHA A PŘEDVÁNOČNÍ VÝPRODEJ KOSMETIKY

Krásný den Vám všem, 
jak asi většina z Vás ví, včera a dnes se v Praze konala výprodej kosmetiky ze stránky www.babybaby.cz. Už dlouho jsme se chtěly na tuto výprodej podívat a tak jsme si řekly, že bychom tam tentokrát mohly také jet.
Protože bydlíme daleko od Prahy, musely jsme vyjet už před šestou ráno. Do Prahy jsme přijely v osm. Do výprodeje zbývaly tři hodiny, a tak jsme se šly podívat do Palladia, které bylo krásně vánočně vyzdobené.

Na výprodej jsme přišly přesně v jedenáct, když měla začít. Bohužel jsme ale i tak přišly pozdě a musely jsme vystát dlouhou frontu. Po dvou hodinách čekání jsme se konečně dostaly dovnitř. Bohužel se vevnitř na výprodeji nemohlo fotit, takže pro Vás nemáme žádné fotky. Brzy se ale můžete těšit na články, ve kterých Vám ukážeme co všechno jsme si koupily. :-)

Po výprodeji jsme byly unavené a měly jsme hlad, tak jsme si zašly na pizzu do pizzerie Einstein. Po tom co jsme načerpaly síly, vydaly jsme se znovu nakupovat.

Domů jsme odjížděly v šest hodin večer.

Fotky z celého dne si můžete prohlédnout níže v článku. :-)








Byly jste také na výprodeji kosmetiky? :-)

Denisa

2 komentáře:

  1. Na výprodeji jsem nebyla, ani mě nelákalo stát takovou frontu. Jsem zvědavá, co jsi ulovila :-) Celkem se divím, že všichni navštěvují Palladium, v Praze je dost lepších nákupních center. Je tam dost plno, i když kde teď v předvánočním čase není.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně bych tam takovou frontu nestála, ale musely jsme to nějak přetrpět, když jsme kvůli tomu jely takovou dálku. :-) Lidí bylo všude plno. Do Palladia jsme šly hlavně kvůli tomu, že je tam Lush. :-)
      Denisa

      Vymazat