2014/11/16

GARNIER BB CREAM

Krásnou neděli Vám všem,

v dnešním článku bych Vám chtěla říct něco o BB creamech od značky Garnier, která vyrábí několik druhů BB creamů na různé typy pleti, takže si vybere určitě každý.


BB CREAM PRO SMÍŠENOU AŽ MASTNOU PLEŤ
40 ml/200 Kč

Tento BB cream slibuje zmatnění, redukci pórů, sjednocení pleti, hydrataci, a ochranu před UV zářením (SPF 20).


Je pravda že BB cream pleť krásně sjednotí, zmatní a vypadá přirozeně. Bohužel ale nemohu souhlasit s tím, že by pleť hydratoval. Pokaždé musím před nanesením použít i denní krém.


Já mám oba dva odstíny. Světlejší light mi vyhovuje více - používám ho na podzim, v zimě a na jaře. V létě používám odstín medium, který je opravdu dost tmavý s nádechem do oranžova. Na opálené pleti vypadá krásně. Určitě bych ale uvítala, kdyby Garnier začal vyrábět více odstínů.


Konzistence BB creamu je tekutá a dobře se roztírá.



BB CREAM PRO SUCHOU PLEŤ
50 ml/200 Kč

Tento BB cream naopak slibuje rozjasnění pleti. Další jeho vlastnosti jsou stejné jako u prvního.

Když jsem BB cream začala používat, byla jsem z něj nadšená. Pleť krásně hydratoval, sjednotil a vypadala rozjasněně. Po čase se mi ale začala dost mastit, ucpával póry a začaly se mi tvořit pupínky, proto jsem ho musela přestat používat a koupila jsem si místo něj BB cream pro smíšenou až mastnou pleť, který mi vyhovuje více.




Tento BB cream mám pouze v odstínu light. Oproti prvnímu BB creamu je jeho konzistence hustější a hůře se roztírá. 


Máte také nějaký z BB creamů od Garnieru? Nebo raději preferujete obyčejné make-upy? :-)

Denisa

6 komentářů:

  1. Já tedy preferuji make-up. Zrovna dnes jsem si koupila jeden od Alverde :-) Docela mě překvapuje, že Garnier nehydratuje, to se mi u této značky ještě nestalo :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značku Garnier mám ráda a většina jejich produktů mi vyhovuje. Jejich BB creamy mě ale trochu zklamaly, čekala jsem od nich víc..Taky teď raději používám make-upy. :-)
      Denisa

      Vymazat
  2. BB creamy teď naprosto zbožňuju, ty od gargnier mi ale moc nevyhovují, měla jsem ten na suchou pleť a chodila jsem pak jak největší mastňák, pak jsem si pořídila ten na mastnou pleť a měla jsem úplně vysušenej obličej + jako bonus pěkně šupinatou pleť. Teď mám BB od Dermacolu (byl ve slevě ze 200 na 49 :D) a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím BB creamem pro suchou pleť jsem to měla úplně stejně.. Dermacol je skvělá značka, určitě ho taky vyzkouším. :-)
      Denisa

      Vymazat
  3. Ja som doteraz nepochopila vyznam BB kremov. Ak ma niekto dobru plet nepotrebuje ani bb krem, a ten kto potrebuje krytie, aj tak si musi dat make-up.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB cream je spojení krému a make-upu. Narozdíl od make-upu by měl nejen zakrýt nedokonalosti pleti a sjednotit ji, ale zároveň ji i hydratovat, rozjasňovat a chránit před UV zářením. Pleť by měla být zdravější a vypadat přirozeněji. :-) Bohužel ne každý BB cream tohle splňuje..

      Vymazat