2015/07/30

MAYBELLINE AFFINITONE MAKE-UP

Krásný den Vám všem, 
v dnešním článku bych se s Vámi chtěla podělit o mé zkušenosti s make-upem Affinitone od značky Maybelline, který určitě spousta z Vás zná. Já sama jsem o něm četla různé recenze u ostatních blogerek. Polovina z nich tento make-up zbožňuje a druhá polovina ho nenávidí. Pokud chcete vědět jaký názor mám na něj já, tak čtěte dál. :-)


Make-up má poměrně obyčejný plastový obal se stříbrným uzávěrem, který mě nijak zvlášť nenadchl. Preferuji spíše skleněné lahvičky s pumpičkou, se kterými se i lépe pracuje. Jak můžete na fotce vidět, já jsem si vybrala odstín 03 light sand beige, který se mi na první pohled zdál trochu tmavší, ale nakonec mi skvěle sedl. 

Samotný make-up má poměrně dost tekutou konzistenci, takže se na pleti hezky roztírá a jeho nanášení je snadné. Nemůžete od něj ale čekat žádné velké krytí, spíše pleť sjednotí a zakryje drobné nedokonalosti. Co ale musím pochválit je to, že na pleti vypadá přirozeně a zanechá krásnou hebkou texturu. 

I přesto že je make-up hydratační, nedoporučila bych ho těm, kteří mají suchou pleť, protože na obličeji může vytvářet nevzhledné šupinky. 


Jak už jsem výše zmiňovala, ostatní mají na tento make-up rozdílné názory. Já se spíše přikláním k těm, kteří jsou s ním spokojeni a vyhovuje jim, protože nemám s pletí žádné problémy a nepotřebuji velké krytí. Klidně bych si ho pořídila zase znovu. :-)

Máte také zkušenosti s tímto make-upem? Ráda si v komentářích přečtu i Vaše názory. :-)

Denisa

9 komentářů:

  1. S tímto make-upem zkušenost nemám, dávám totiž příležitostně přednost BBčkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď v létě taky preferuji více BBcreamy. Ale když potřebuju o trochu větší krytí a nechci na sebe dávat nic hutného, použiju tenhle make-up, který je krásně lehký a pleť pěkně sjednotí. :-)
      Denisa

      Vymazat
  2. super článok, možno vyskúšam! :)

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  3. Právě si chci koupit nějaký nový makeup, tak uvidíme, asi zkusím tenhle :-) díky za tip :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej. Snad ti bude vyhovovat jako mně. :-)
      Denisa

      Vymazat
  4. Ahoj, také ho mám a jsem s ním spokojená, i když víc mi vyhovují rimmelácký. Já mám balení v tubě raději než ve skle, ale u tohoto je to trochu problém, právě proto že je tak tekutý. Věčně mám to hrdlo upatlané. Ale jinak se fakt krásně roztírá a na pleti vypadá přirozeně. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmel make-upy mám také raději než ty od Maybelline. Ale tenhle je vážně fajn. :-)
      Denisa

      Vymazat
  5. Ja tento makeup naprosto miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat